Program

Olimpijski festival Pjongčang 2018 bo v soboto (17. februarja 2018) in nedeljo (18. februarja 2018) na Rogli potekal med 10. in 15. uro.

Kot vsak olimpijski športni dogodek bomo tudi Olimpijski festival Pjongčang 2018 začeli z olimpijskim protokolom. Otroci boste v družbi športnika in spremljavi olimpijske himne v središče prizorišča prinesli pravo olimpijsko baklo in olimpijsko zastavo. Prebrali bomo zaprisego športnika in prižgali olimpijski ogenj, ki bo gorel vse do zaključka Olimpijskega festivala.

Zjutraj se bomo zbrali pod glavnim odrom, da se skupaj ogrejemo in pripravimo na športne izzive.

Po skupnem ogrevanju, ki ga bo vodil Foksi, pa se bodo športni izzivi začeli. Čaka te 15 različnih in zagotovo boš našel šport, ki te bo prevzel in motiviral za nadaljne izzive.

Program bodo popestrili nekateri športniki – olimpijci, tudi dobitniki olimpijske kolajne, s katerimi se boš lahko preskusil, slikal ali jih vprašal karkoli te je vedno zanimalo, pa jih nisi imel priložnosti spoznati v živo.

Si že pripravljen? Obleci se športno in pridi. Za vse ostalo bo poskrbela ekipa Olimpijskega festivala Pjongčang 2018, ki te čaka Rogli.